Tiikeri tappoi eläintenhoitajan englantilaisessa eläintarhassa – “Siellä oli täysi paniikki”

Tiikeri tappoi eläintenhoitajan Hamertonin eläintarhassa Huntingdonin lähellä Cambridgeshiressä Englannissa maanantaina, kertovat brittilehdet The Telegraph ja The Independent.

Jostakin syystä nainen ja tiikeri olivat yhtä aikaa samassa aitauksessa. Cambridgeshiren poliisin mukaan nainen kuoli paikan päällä. Poliisi ei pidä onnettomuutta epäilyttävänä.

Silminnäkijä kertoo The Telegraphille kuulleensa tytön huutoa tiikeriaitauksesta.

– Siellä oli täysi paniikki. Eläintenhoitajat kiirehtivät hätiin ja heittivät aitaukseen lihapaloja, jotta tiikerit rauhoittuisivat, kertoo Pete Davis The Telegraphille.

Eläintarhan kävijät evakuoitiin aamupäivällä. Sosiaalisessa mediassa levitettiin tietoa, että tiikeri olisi karannut aitauksestaan. Sekä poliisi että eläintarha ovat myöhemmin kiistäneet tiedon.

Hamertonin eläintarha kertoo kotisivullaan, että henkilökunta on liian ahdistunut kommentoidakseen tapahtunutta. Eläintarha pidetään tiistaina kiinni tapahtumien tutkinnan vuoksi.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and